Guideturer på Gotland

Utforska den fantastiska ön Gotland med våra kunniga guider och få en oförglömlig upplevelse av dess rika historia och kultur.

Ett samtal eller ett mail räcker – hos oss får du hjälp med allt från uppläggning av program till bokning av guider,bussar, måltider, entréer etc.

Vi har stor erfarenhet av arrangemang förenskilda och grupper med speciella intressen och önskemål.

Många av våra guider och samarbetspartners har speciella kunskaper och intresseinriktningar förutom sina allmänna kunskaper om Gotland.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett arrangemang helt enligt dina önskemål – allt från enklare arrangemang för några timmar till mer omfattande arrangemang för en eller flera dagar.

Välkommen till Gotland

Vi ser fram emot att få visa dig det bästa av ön!

Här nedan ser du några förslag på turer och besöksmål:

Stadsvandring i Visby

Låt oss ta dig med på vandring i den medeltida staden Visby.

Våra erfarna och kunniga guider tar dig med på en spännande resa genom historien, där du kan utforska Visbys unika arkitektur, charmiga gränder och fascinerande berättelser.

Berätta vad som intresserar dig mest i Visby och upptäck denna historiska pärla på Gotland med oss!

Gotlands västkust

På Gotlands västra kust hittar vi fiskelägen, höga klintar, skeppssättningar och stränder och strandängar. Här finns flera jordbruksgårdar, tex lammuppfödning eller växtodling. 


Norra Gotland med Fårö (heldag)

Fårö lockar med sin säregna natur, raukfält och sandstränder. 

 Även Ingmar Bergman kom att älska Fårö, och han är idag en del av Fårös själ. Ett besök på Bergmancentret är perfekt för den som vill veta mer om den världsberömda regissören och hans filminspelningar på den lilla ön.

Östra Gotland

Östra Gotland bjuder på ett varierande landskap. Där finns kalkstensklippor, fornborgar, fiskehamnar och sandstränder, raukfält, keramikverkstäder, Wiskytillverkning och Museijärnväg.

Södra Gotland med Hoburgen (heldag)

Södra Gotland kallas Sudret och är något varje besökare skall unna sig att uppleva. Här samsas frodiga åkrar, vindpinade stränder, karga hedar och tät skog.

På vägen söderut mot Hoburgsgubben kan vi välja vackra slingriga kustvägar, för att på hemvägen köra inlandsvägen.

Cykelguidning

En cykeltur är ett av de bättre sätten att se Visby och Gotland.

Cykla runt ringmuren och fortsätt mot landet utanför stan. Se naturen och känn doften av blommor och träd.