Gotlands Guide- & Kryssningsservice startades av Hélène Viotti, tidigare chef för Turistbyrån i Visby. Hélène har 40 års erfarenhet av guide- och kryssnings­verksamhet på Gotland och har genom åren organiserat tusentals guideuppdrag av olika slag. Idag drivs företaget av Hillevi Zerne, Christian Persson och Gunilla Lauström. Hélène finns kvar som bollplank och rådgivare. Hillevi är redovisningskonsult och ansvarar för administration och ekonomi. Gunilla är guide sedan många år och ansvarar för turplaneringen.

Vi anordnar guideturer för Kryssningsfartyg, företag och privata grupper på Gotland. Till Visby kommer mellan 100–125 fartyg varje år och vi ansvarar för ca 80% av anlöpen. Vi arrangerar drygt 1000 guideturer per år, och av dem är ca 800 guideturer för kryssningsgäster.

Hos oss kan man få hjälp med allt från upplägg av program till bokning av guider, bussar, måltider, entréer och spännande besöksmål över hela Gotland.

Vi har stor erfarenhet av arrangemang för enskilda och grupper med speciella intressen och önskemål.

Vi förmedlar guider och tar hand om allt som behövs för att göra besöket på Gotland till den personliga upplevelse som gästerna vill ha. Vi skräddarsyr alltid efter kundens önskemål. Vi jobbar med ett 70-tal guider och kan erbjuda guideturer på ett flertal språk tex engelska, tyska, franska, italienska, spanska, finska, ryska, norska, polska och portugisiska.

Vårt team

består förutom av alla drygt 70 guider av oss:


Hillevi Zerne

är administrations- och ekonomiansvarig.

Kontakt:

hillevi@gotlandsguideservice.se

Gunilla Lauström

är turplanerare och guide.

Kontakt:

gunilla@gotlandsguideservice.se

Christian Persson

är vår allt-i-allo.

Hélène Viotti

grundade Gotlands Guide- & Kryssningsservice år 2010. Med sina 40 års erfarenhet är hon vår mentor och kunskapsbank.


Personligt och skräddarsytt

Vi tar hand om varje detalj för att göra din vistelse på Gotland oförglömlig. Oavsett om du vill utforska de historiska sevärdheterna eller upptäcka den vackra naturen, så skräddarsyr vi ett program som passar dina önskemål och intressen.


Erfarenhet och kunskap

Vi har över 40 års erfarenhet och kunskap om Gotland och dess turistattraktioner. Med vårt omfattande lokala nätverk och expertguider kan vi erbjuda dig en unik och autentisk upplevelse av ön.


Hög kvalitet och pålitlighet

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och upplevelser till våra kunder. Vårt team av professionella guider och servicepersonal ser till att varje moment under din guidning lever upp till dina förväntningar. Du kan lita på oss för en smidig och pålitlig turistupplevelse på Gotland.